Bel onsWhatsApp ons

Taxi Schiphol

Taxi Schiphol

Bent u net aangekomen op Schiphol en zoekt u een luxere taxi om u naar uw eindbestemming te brengen? Of heeft u zakelijk vervoer nodig naar Schiphol en wilt u op een luxe en comfortabele manier naar Schiphol gebracht worden? Dan bent u bij Deluxe Taxi Holland aan het juiste adres! Onze representatief geklede chauffeurs brengen u in onze zeer comfortabele auto’s naar uw bestemming. Benieuwd wat u kunt verwachten van Deluxe Taxi Holland?

WAT ONDERSCHEIDT DELUXE TAXI HOLLAND?

Wij zijn Deluxe Taxi Holland en wij brengen u in onze comfortabele luxe auto’s naar uw bestemming. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hanteren wij specifieke protocollen die de hoge kwaliteit en goede service van Deluxe Taxi Holland waardborgen. Wanneer u ervoor kiest om met een taxi van Deluxe Taxi Holland te reizen, dan kiest u voor zeer comfortabele auto’s, zoals de Audi A8, Jaguar XJ, Mercedes S-klasse, BMW 7 series en de Tesla Model X. Deluxe Taxi Holland rijdt ook naar en vanaf luchthavens.

Al onze auto’s zijn voorzien van diverse luxe gemakken: denk bijvoorbeeld aan stoelverwarming, leren bekleding, gratis wifi, drinken en telefoon aansluiting. Daarnaast zijn onze chauffeurs altijd representatief gekleed in pak en spreken zij meerdere talen. Ondanks het feit dat u bij Deluxe Taxi Holland kunt rekenen op comfortabelere auto’s met diverse luxere voorzieningen, hanteren wij een zeer scherp starttarief. Al onze chauffeurs zijn professionals en vakmensen in de taxibranche. Zij zijn representatief en beheersen meerdere talen. Onze chauffeurs rijden in schone luxe, nette, reclame-vrije wagens zonder taxi aanduiding uit het hogere segment.

taxi-schiphol-1

JA, IK ZOEK ZAKELIJK VERVOER VAN OF NAAR SCHIPHOL!

Bent u op zoek naar zakelijk en comfortabel vervoer richting Schiphol? Of wilt u worden opgehaald van Schiphol en naar uw eindbestemming worden gebracht? Bel dan naar Deluxe Taxi Holland en boek direct uw taxi! Ook kunt u via de website een taxi bestellen en eenvoudig en snel vooraf uw ritprijs vaststellen. De ritprijs wordt op basis van uw vertrekadres en uw eindbestemming uitgerekend en dit is dan ook de exacte prijs die u bij uw chauffeur afrekent. Zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan!

TAXI SCHIPHOL RESERVEREN

Wilt u een taxi van Schiphol Amsterdam reserveren ? Wij staan klaar om u van dienst te zijn. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en bel direct. Wij helpen u van harte verder!
Reserveer nu

Vind ons op Social Media: