Bel onsWhatsApp ons

Taxi Amsterdam

Taxi Amsterdam

Heeft u een luxe en comfortabele taxi in Amsterdam nodig? Bijvoorbeeld wegens een zakelijke afspraak? Wilt u hierbij graag profiteren van hetzelfde starttarief als andere taxibedrijven? Zoek dan niet verder. Deluxe Taxi Holland staat voor u klaar. Bij ons krijgt u meer dan enkel een ritje van A naar B. Zie onze taxi in Amsterdam als een beleving! Het begint al met de chauffeurs die net in pak gekleed zijn. Tevens wordt u vervoerd in een luxueuze auto voorzien van alle comfort en gemak. Dat dit geen onnodige extra’s hoeft te kosten, bewijzen wij u graag. Wij hanteren een lagere prijs per gereden kilometer dan een ander taxibedrijf in de omgeving. Kijk; dat is pas service!

UW VIP TAXI IN AMSTERDAM

Besluit u Deluxe Taxi Holland in te schakelen? Dan krijgt u een VIP taxi in Amsterdam. Wij hechten er veel waarde aan dat u zich speciaal en in de watten gelegd voelt. Daarom kunt u van ons luxe, comfort en optimale service verwachten. Onze chauffeurs behandelen u met respect en hanteren een persoonlijke aanpak. Zo zijn zij representatief gekleed én spreken ze meerdere talen. Ook de taxi’s zelf zijn van kwaliteit. Zo kunt u naar uw bestemming gebracht worden in een Jaguar XJ, een Mercedes E-Klasse, een Mercedes S-Klasse, een Audi A6 of A8, een Tesla Model S, een Mercedes V-Klasse bus of de prachtige BMW 5 Serie. Allen zijn voorzien van een indrukwekkende buitenkant, maar ook vanbinnen bieden ze u alle comfort! Geniet van stoelverwarming, gratis Wi-Fi, heerlijk drinken, een telefoonaansluiting en lederen bekleding. U wilt de taxi nauwelijks verlaten! Wij sturen u vooraf een SMS met de verwachte aankomsttijd, gegevens van de chauffeur en de auto. U heeft dus nergens omkijken naar!

TAXI AMSTERDAM VOOR ZAKELIJK VERVOER

Heeft u een belangrijke, zakelijke afspraak? Wilt u hiervoor goed voor de dag komen? Dit zit hem in de kleine details; uw kledingkeuze, het geven van een stevige handdruk, de gekozen locatie, maar ook het vervoermiddel waarmee u arriveert. Kiest u voor een taxi in Amsterdam? Kies dan voor Deluxe Taxi Holland, want hiermee imponeert u uw zakelijke afspraak direct! Tevens zorgen wij met onze comfort en service dat u geen stress heeft. Zo kunt u zich zo optimaal mogelijk voorbereiden op de afspraak. Bijvoorbeeld door in de taxi gebruik te maken van onze Wi-Fi of uw telefoon nog snel op te laden. Een verfrissend drankje erbij …; u bent er klaar voor!

TAXI IN AMSTERDAM RESERVEREN

Wilt u een taxi in Amsterdam reserveren bij Deluxe Taxi Holland? Dat kan! Wij staan graag voor u klaar. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en bel direct. Wij helpen u van harte verder!
Reserveer nu

Vind ons op Social Media: