Bel onsWhatsApp ons

Prive Taxi Tours

Prive Taxi Tours

Er zijn een aantal manieren om hoogpunten in Nederland te bezoeken en te ontdekken. Met Deluxe taxi Holland, beschouwen we het als een van de beste manier om een privétour te boeken of een kleine groepsreis te kiezen in luxe auto’s en minibussen met scherp prijzen, inclusief btw, drankjes en gratis WiFi. Met een privétour kiest u uw vertrektijd, hoelang u op elke plaats wilt blijven, u kunt op elk moment van gedachten veranderen of verliefd worden op één plaats en uw tour opnieuw bekijken.

POWERFULL COLOR TOUR

Elk jaar, sinds de opening, zijn er nieuwe decoratie geweest. In totaal zijn het meer dan 7 miljoen bloemen in alle kleuren die alles bedekken! Deze tuin bevindt zich in Keukenhof die is ontstaan sinds 1642 en beslaat een oppervlakte van 32 hectare, genoeg om een paar uur te lopen! Het park is meer een kunsttentoonstelling dan een toeristische site, geniet van de kleuren en geuren in het adembenemende Keukenhofpark met het bedrijf Deluxe Taxi Holland. Een bezoek aan dit spectaculaire park is een onvergetelijke ervaring die u niet mag missen!

Duur van de rondleiding is ongeveer: 4 uur
1 tot 4 personen 199, – EUR 5 tot 8 personen 245, – EUR

media_filer_public_thumbnails_filer_public_3d_f3_3df30620-670b-45f2-962d-c4bbecfea605_180413llt6403.jpg__1200x1200_q85

MADURODAM TOURS

Ontdek traditionele Nederlandse huizen in kleine modellen, het park heeft een totale oppervlakte van 62.630 m². De gebouwde stad zelf meet 17.630 m². Madurodam in Den Haag is een leerzame en leuke manier om ons landschap te ontdekken, geeft een beeld van een Nederlandse stad en de Nederlandse samenleving door middel van meer dan 700 modellen van gebouwen uit alle delen van Nederland. Een plezierig moment voor jong en oud!

Duur van de rondleiding is ongeveer: 4 uur
1 tot 4 personen 199, – EUR 5 tot 8 personen 245, – EUR

Ontdek-de-grote-verhalen-van-Nederland-in-Madurodam-3

GONDOLA IN GIETHOORN TOUR

Het wordt het “Venetië van Holland” genoemd, en om een goede reden! Toeristen haasten zich naar Giethoorn voor een kanotocht op de grachten van dit Nederlandse Venetië in de provincie Overijssel. Op zoek naar romantiek en charme? Deze plek is niettemin een beetje magisch en vooral de perfecte plek om dit historische dorp van dichtbij te bewonderen. Duur van de rondleiding is ongeveer: 8 uur
1 tot 4 personen 349, – EUR 5 tot 8 personen 399, – EUR

giethoorn-2481510_960_720

ZAANSE SCHANS & OLD HOLLAND TOURS

Bezoek 4 verschillende sterke punten van Nederland: Volendam, Edam, Marken en de Zaanse Schans. Wat een goed idee om al deze prachtige molens op deze plek te behouden met deze kleine winkels van oude ambachten. Een wandeling die ons in staat stelt om alles te zien, van de productie van klompen tot die van kaas en via het zagen van hout en de vervaardiging van pindaolie en die van kleurpigmenten. Fantastische en rustige plek, we bevinden ons op het platteland terwijl we zo dicht bij Amsterdam zijn. De molens maken deel uit van het Nederlandse landschap. Een rijk erfgoed en een ecomuseum. Een pittoreske plek vol charme! Edam is een klein stadje dat heel typerend is voor Noord-Holland, de naam Edam resoneert nog steeds vertrouwd met veel oren … maar ja, de kaas! De beroemde Edam is de specialiteit van de stad en je zult nooit meer dan hier zien! Ongeveer twintig kilometer van Amsterdam verwijderd, is Edam een van de kleine vriendelijke haltes in de buurt van de hoofdstad … Eindbestemming van dit bezoek? Het pittoreske vissersdorpje Volendam en Marken. Bezoekers van over de hele wereld komen naar Volendam om de kleurrijke huizen, de bootjes in de haven en de inwoners van Volendam in traditionele Nederlandse klederdracht te bewonderen. Marken is een eiland met een typische charme, een oud eiland met groene huizen, de haven, de vuurtoren …. een prachtig uitje. Duur van de rondleiding is ongeveer: 6 uur
1 tot 4 personen 249, – EUR 5 tot 8 personen 295, – EUR

Algemeen_26

Vind ons op Social Media: